Βιογραφικο

Ο Χρήστος Πότσης είναι ένας Έλληνας μουσικός παραγωγός στο Düsseldorf στην Γερμανία. Γνωστός ως Dj Cameo παραβρίσκεται στα πιο γνωστά ελληνικά Clubs που μαγεύει εδώ και πολλά χρόνια στον μουσικό χώρο αυτό, τους ακροατές του.

Από μικρός ο Χρήστος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα σε σχολικά πάρτης έτσι ώστε το 2005 να πρωτοεμφανιστεί σε γνωστά μαγαζιά στο Düsseldorf. Δεν άργησε πολύ που το 2007 έγινε Resident Dj στο γνωστό μαγαζί Metropol στην ίδια πόλη. Ως γνωστός Cameo λείπουν άρχιζε να ταξιδεύει στης μεγαλύτερης πόλης της Γερμανίας αντιπροσωπεύοντας την Ελληνικής και Ξένης μουσική εώς αντιπρόσωπος της Ελληνικής μουσικής διασκέδασης του Düsseldorf.

Ταξιδεύοντας λοιπόν σε πόλης όπως το Hamburg, München, Frankfurt, Stuttgart, Hannover, Bielefeld, επίσης Wuppertal, Hagen και Aachen, ξεκίνησε το ενδιαφέρον του μεγαλύτερου ελληνικού Club της Γερμανίας το REX-CLUB στο Düsseldorf, προσφέροντας του το 2009 την θέση εώς Resident Dj στον Χώρο του, μένοντας εκεί επτά ολόκληρα χρόνια.

Ο Χρήστος συνεργάζεται σήμερα με διάφορους παραγωγούς της ελληνικής και ξένης μουσικής όπου οι παραγωγές του βρίσκονται στης λίστες του i-Tunes, Apple-Music, Amazon και Beatport.

Dj Cameo/Chris Meo